FÖRLÄNGD ÅNGERRÄTT TILL 8/1-24 FÖR ORDER LAGD FRÅN 17/11-23

*Handla senast 20/12 kl 10.00 för leverans innan julafton. Gäller postnummerområde 10-82 söder om Sundsvall, dock ej öar utan broförbindelse. Gäller förutsatt att inga förseningar uppstår från Postnords sida. Bor du i norra Sverige norr om Sundsvall med postnummer som börjar på 860–989 så måste du beställa senast 19/12 kl 10.00.

SENAST UPPDATERAD 2023-12-17

1. allmänNa villkor

Dessa köpvillkor är tillämpliga på alla de avtal som du sluter med Igor Sport. Genom att beställa varor hos Igor Sport accepterar du de allmänna villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras i kassan. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning på Igor Sport. När vi mottagit och bekräftat din beställning skickar vi snarast en orderbekräftelse till din e-post, där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om du undrar över något.

2. REA/ERBJUDANDEN

REA gäller så långt lagret räcker. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker. Igor Sport reserverar sig mot slutförsäljning samt eventuella prisfel som kan uppstå. Vi förbehåller oss även rätten att i efterhand korrigera felet, om du inte är nöjd med vår korrigering har du självfallet rätt att avboka din order. Vi reserverar oss även mot eventuella tekniska fel eller om maxantal per kund har överskridits.

3. PRISER

Alla priser på igorsport.se är angivna i SEK inklusive moms och exklusive frakt samt eventuell avgift för faktura/delbetalning via Walley. Igor Sport reserverar sig för eventuella pris- och tryckfel. 

  • Frakt 59 SEK

  • Returavgift 59 SEK 

  • Fakturaavgift 29 SEK 

  • Kortavgift/Direktbetalning (Trustly) 0 SEK

  • Swish 0 SEK

Fraktfritt vid köp över 900 SEK. 

4. Betalning

I samarbete med Walley erbjuder vi betalning med Walley Checkout. Walley Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan Swish, direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet.

Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Fullständiga villkor för Walley hittar du här: Villkor och SECCI.

 my.walley.se kan du se och betala alla dina fakturor från Walley.

 5. ÅNGERRÄTT

***FÖRLÄNGD ÅNGERRÄTT TILL 8/1-24 FÖR ORDER LAGD FRÅN 17/11-23***

Handlar du från Igor Sport har du enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har mottagit försändelsen. Kläder och skor får provas, men ej användas. Retur- och bytesrätten gäller inte bad- eller underkläder. Alla etiketter samt förpackningar ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i den medföljande returpåsen. 

Retur

  • Vid retur kan du använda bifogad påse/returetikett mot en avgift på 59 SEK som debiteras när vi mottagit/godkänt din retur. Återbetalning sker till valt betalsätt, fakturaavgift tillkommer om du valt det. Igor Sport ansvarar inte för transportrisken vid returfrakt. Tänk på att flytta fram förfallodatumet hos Walley kostnadsfritt i 14 dagar om du returnerat något. Vid retur använder du medföljande påse och returetikett. 

BYTE

  • Vid byte behöver du som kund lägga en ny beställning och göra en retur av ditt tidigare köp. Du får ett mejl när din retur är hanterad. 

Retur/Byte i butik

  • Fri retur/byte av storlek i vår butik på Götgatan 90 (T-bana Skanstull). Kontakta oss innan för byten så att den tilltänkta storleken finns i lager. Viktigt att du tar med följesedel/kvitto som medföljde din order så krediteras varorna i efterhand. Du får en kopia på din retur av personalen i kassan, viktigt att du sparar denna tills pengarna är åter. 

6. Reklamation

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. En reklamationsförfrågan skall göras inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet upptäckts. Kontakta kundtjänst på info@igorsport.se och uppge ordernummer samt vilken produkt som skall reklameras. Bifoga bilder samt reklamationsorsak så hjälper vi dig vidare. Vid retur utav reklamation så skall varan emballeras väl och skickas tillsammans med returetikett som erhålls från kundtjänst. Igor Sport ansvarar inte för transportrisken vid returfrakt.  

7. RESERVATIONER

Igor Sport reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. Alla varor förblir Igor sports egendom till dess att full betalning har kommit bolaget tillhanda. Igor Sport förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Igor Sport förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

8. EJ UTHÄMTAT PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 200 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för fraktavgift, returfrakt, adminstrationskostnader och hantering. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och kommer att debiteras därefter. Du ansvarar för att ditt paket hämtas ut även om aviseringen uteblir.

9. UTLÄMNINGSSTÄLLE

Paketet levereras alltid till närmaste utlämningsställe om du som kund inte väljer annat i kassan. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe så skickas en avisering med SMS till dig. Detta förutsatt att du uppgav ett giltigt mobilnummer vid genomgånget köp. Den visar du tillsammans med din legitimation när du hämtar ut ditt paket. Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order, då uppges de fyra sista siffrorna. Viktigt att namn och adress på beställare/hämtare är korrekt ifyllda. För att säkerställa att avisering kommer fram så ladda ned Postnords app för att kunna spåra ditt paket. 

10. LEVERANSTID

*Handla senast 20/12 kl 10.00 för leverans innan julafton. Gäller postnummerområde 10-82 söder om Sundsvall, dock ej öar utan broförbindelse. Gäller förutsatt att inga förseningar uppstår från Postnords sida. Bor du i norra Sverige norr om Sundsvall med postnummer som börjar på 860–989 så måste du beställa senast 19/12 kl 10.00.

Leveranstiden är vanligtvis 1-4 arbetsdagar från dagen ditt paket skickas från oss. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Om du vill annullera en försenad order, vänligen kontakta kundtjänst. Igor Sport tar inte ansvar för någon som helst skada som kommit till följd av att en aviserad leveranstid har överskridits. All transport sker med hjälp utav Postnord. Behöver du hjälp med att spåra ett paket når du Postnord på telefonnummer är 0771-33 33 10 eller spårar paketet med hjälp utav kollinummer på deras hemsida/app.

11. PERSONUPPGIFTER (GDPR)

När du som kund handlar eller interagerar med oss kan du komma att dela med dig utav personuppgifter. Om du vill ha mer information om vilka personuppgifter vi behandlar och vad du har för rättigheter så läs igenom vår integritetspolicy, den hittar du här. Du kan även kontakta oss på integritet@igorsport.se om du har frågor rörande personuppgifter. 

Personuppgiftsansvarig:
Företagsregister: Bolagsverket
Juridiskt namn: Raketsport Gruppen i Stockholm AB
Organisationsnummer: 556548-7955
Postadress: Igor Sport, Götgatan 90, 116 42 Stockholm
E-post: integritet@igorsport.se
Telefonnummer: 08-642 71 20

12. FORCE MAJEURE

Igor Sport är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

13. FAIR USE-KLAUSUL

Som kund hos Igor Sport har du rätt till att kunna beställa varor, prova dem hemma och returnera varor som inte passar. Tyvärr så har vi upptäckt ett beteende hos vissa kunder där man systematiskt beställer varor och sedan returnerar nästan allt eller stora delar utav försändelen, vilket både är dåligt för miljön och kostsamt att hantera. Det gäller även där vi misstänker att varor har returnerats efter användning eller någon annan form utav bedrägeri. Om vi upptäcker den här typen av beteenden så förbehåller vi oss rätten att stänga av en kund och neka framtida köp, avstängningen är inte tidsbegränsad. 

En avstängning händer inte slumpmässigt och inte vid enskilda fall/tillfällen. Det är baserat på många olika faktorer i kunds beteende: antal köp, antal returer, order- och retursammansättning, försenade returer och påstått saknade varor/returer/leveranser. 

14. TVIST

Vid eventuell tvist kommer Igor Sport att följa Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) och European Commission Online Dispute Resolutions (ODR) rekommendationer.

ARN
Box 174
101 23 Stockholm

Tel: 08-508 860 00

Europeiska kommissionens online-plattform (ODR) för tvistlösning. En möjlighet för dig som kund att få hjälp med att lösa en tvist.

15. BOLAGSINFORMATION

Raketsport Gruppen i Stockholm AB (Igor Sport) är registrerat med säte i Stockholm.

Företagsregister: Bolagsverket
Juridiskt namn: Raketsport Gruppen i Stockholm AB
Organisationsnummer: 556548-7955
Postadress: Igor Sport, Götgatan 90, 116 42 Stockholm
E-post: info@igorsport.se
Telefonnummer: 08-642 71 20

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
CheckFri frakt över 900 SEK
CheckFri retur i butik
Check40-70 % på kända varumärken
CheckSnabba leveranser